Продължете към съдържанието

T-111, серия ПАНЕЛ/ЛАК

  Входна врата с регулируема каса, серия "ПАНЕЛ/ЛАК"

  Т-111

  Цена: 715 лв.

  Цената е без включен монтаж

  Размери:

  90/200см 34см; *50 см

   

  Дебелина на материала на крилото:

  1,2 мм 

   

  Дебелина на материала на касата:

  1,2 мм

   

  Обща дебелина на крилото:

  70 мм

   

  Покритие на крилото:

  10 мм ламиниран MDF панел

   

  Регулируема каса:

  до 50 см

  Цветове

  Черна перла

  Блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. Прахово боядисан метал и 10мм. MDF- фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата- 92/200 см. Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-ламинирани панела, всеки по 10 мм, а за шумо- и термоизолация е поставена каменна вата.

  Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34 см (с възможност и до 44 см срещу допълнително заплащане). Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF- моноблок,всяка с по три активни шипа. Добавена и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

  *Посочените цени са за каса до 34 см. За каса до 44; 50 см се доплаща 50 лева:

  За всеки модел е изложена информация в какви габаритни размери и размери на каси се предлага. За нестандартни поръчки, моля направете запитване към наш сътрудник

  Услуга монтаж:

  За поставяне на 1 брой входна врата – 130 лeвa, 
  Посочената цена не включва оформяне на строителен отвор.

  ГАРАНЦИЯ 1 година