Продължете към съдържанието

T-111, серия ПАНЕЛ/ЛАК

Входна врата с регулируема каса, серия "ПАНЕЛ/ЛАК"

Т-111

Цена: 755 лв.

Цената е без включен монтаж

Размери:

90/200см 34см; *50 см

 

Дебелина на материала на крилото:

1,2 мм 

 

Дебелина на материала на касата:

1,2 мм

 

Обща дебелина на крилото:

70 мм

 

Покритие на крилото:

10 мм ламиниран MDF панел

 

Регулируема каса:

до 50 см

Цветове

Черна перла

Блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. Прахово боядисан метал и 10мм. MDF- фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата- 92/200 см. Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-ламинирани панела, всеки по 10 мм, а за шумо- и термоизолация е поставена каменна вата.

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34 см (с възможност и до 44 см срещу допълнително заплащане). Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF- моноблок,всяка с по три активни шипа. Добавена и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

*Посочените цени са за каса до 34 см. За каса до 44; 50 см се доплаща 50 лева:

За всеки модел е изложена информация в какви габаритни размери и размери на каси се предлага. За нестандартни поръчки, моля направете запитване към наш сътрудник

Услуга монтаж:

За поставяне на 1 брой входна врата – 130 лeвa, 
Посочената цена не включва оформяне на строителен отвор.

ГАРАНЦИЯ 1 година