Продължете към съдържанието

ALTEST PONY 375

ALTEST PONY 375 - Алуминиева дограма

Altest

ALTES PONY 375

Профилите от системата „375 ПОНИ“ отговарят на всички изисквания на крайния потребител. Именно поради тази причина профилите от серията са един предпочитан избор за клиентите, тъй като са с изчистен и стилен дизайн и същевременно с това са и ценово достъпни за всеки.

Профилите от тази серия са без прекъснат термичен-мост (нарича се още „студен профил“) – изработен изцяло от чист алуминий, неговата конструкция е изключително лека, като придава на пространството максимално изчистен вид. Алуминиевият профил без прекъснат термичен-мост се използва за направата на търговски и промишлени сгради, административни и жилищни сгради, като вътрешни прегради, покривни конструкции и др. Предпочитан профил за изработка на врати за мокри помещения.

 

Алуминиева система „Pony“

Система „PONY“ е проектирана и произведена, за да отговори на съвременните изисквания на жилищното строителство. Системата предлага разнообразие от профили, които дават възможност да бъдат изработени  конструкции с различни варианти на отваряемост и разнообразни конфигурации.

  • Използване на среден уплътнител – EPDM.
  • Използване на стандартен обков за алуминий.
  • Възможност за прахово боядисване в произволен цвят по RAL, дървесна имитация и други методи за повърхностна обработка – елоксация.
  • Опции за поставяне на стъклопакет с различна дебелина от 4 мм до 24 мм.
Протокол от първоначално изпитване