Продължете към съдържанието

PVC дограма

PVC дограма

KMG – PVC дограма PRELUDE

Четири камерна PVC система „Prelude“. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

KMG – PVC дограма PRESTIGE 

Шест камерните профили за врати и прозорци от тази серия на ПВЦ дограма KMG предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества. Новата 6-камерна система PRESTIGE е предназначена както за северни изложения така и за страни с по-студен климат.  ПВЦ профилите от серията PRESTIGE се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. 

profilink

PROFILINK серия Z

е 5-камерна система с дълбочина на профила 70 мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Тази система се отличава с прави, изчистени линии, характеризиращи една нова,елегантна визия. Серия Z покрива най-високите изисквания за енергийна ефективност в своя клас.

profilink

PROFILINK Premium

​​е 5-камерна система с дълбочина на профила 70 мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Изпълнението „с изместени равнини“ предлага много висок коефициент за топлопроводимост, а смесената геометрия от прави и заоблени линии допринася за изключително красив прозорец.

profilink

PROFILINK Premium +

​​Профил на Профилинк с 5 камерна каса и 6 камерно водобранно крило. С допълнителните си изолационни камери този вариант предлага забележителен коефициент за топло-проводимост.

profilink

PROFILINK Sliding System

е първата по рода си плъзгаща PVC система за прозорци произведена в България. Тя е с монтажна ширина 73 мм и обща ширина на системата 110 мм.

Тази система се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Предлага нови възможности относно полезната площ в помещението. Дизайнът на профилите следва пазарните тенденции, а също и вече наложените заоблени контури на системите Premium, Lux и Classic.

aluplast Ideal 4000

PVC дограма Aluplast Ideal 4000 е оптималното съчетание на висока изолация и отлична стабилност, което една PVC система може да предложи. Системата от 5 камери и възможността за остъкляване до 41 мм осигуряват много добри параметри на шумо- и топлоизолация.

aluplast Ideal 7000

Aluplast Ideal 7000 e изключителна профилна система с 6 камери и дълбочина на профила 85 мм. Тази система е подходяща за най-различни приложения. С нея ще намалите сметките си за отопление и ще се чувствате топло и комфортно в дома си.

kommerling

Кьомерлинк 76 АД

Новата тенденция двойно уплътнена система KÖMMERLING 76 е значителна новост при прозоречните системи и заради това е изключително конкурентна.

Освен изключителни изолационни стойности, изчистени линии на профила и подобрени статични характеристики, тя също притежава технически характеристики, които преди това са били постигнати само от системи със значително по-големи монтажни дълбочини.
В допълнение, KÖMMERLING 76 разполага с т.нар подобрителни технологии, които предлагат широка гама от индивидуална свобода на проектиране, например: цветови вариации, композитни алуминиеви системи, вентилационни решения, изолационни и свързващи съоръжения.

Кьомерлинк 88 плюс

KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с оптимална дълбочина на профила 88мм, с модерен дизайн и перфектни пропорции. Една високоефективна топлозащитна система със средно уплътнение и 6 камери. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра. Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита.