Продължете към съдържанието

Врати за баня и WC

Врати за баня и WC

Алуминиева врата – подходяща за баня

Подходяща е за поставяне на бани и тоалетни, както и за преграждане на помещения. Изключително здрави, практичени и лесни за поддръжка врати. Изработва се от алуминиев профил без прекъснат термомост.

Възможни са пълнежи като единично стъкло, стъклопакет, термопанел, хънтър, огледало. Предлагаме богата палитра от цветове по RAL и дървесна декорация.
Възможно е различно разделяне на вратата по вертикал и хоризонтал за по-добра визия. Този продукт е идеално решение за затваряне на помещения, но не предлага топлоизолация.

Тази врата може да бъде на класическа щок каса или да се постави перо на касата, което е добър вариант когато плочките в банята вече са поставени.

Вратата е много предпочитан продукт поради ниската си цена и здравината на алуминия.

Възможно е поставяне на решетка за обдухване в долната част на вратата с цел предпазване от прекалена влага в помещението – често при бани без вентилационна тръба.

Друга добра екстра за тази врата е поставянето на партон с ръкохватка от вътрешната страна към банята.

Освен за санитарни помещения тази врата се използва и за много други цели.

При поставяне на орнаментно стъкло наприер тази врата придобива доста елегантен вид и може да се постави и на стая, офис, склад и други.

Това е врата, с която се изпълняват и някои входни врати на жилищни сгради. Позволява поставянето на електомагнитна брава и отваряне с тагове.