Продължете към съдържанието

KÖMMERLING 76 AD – PVC дограма

KÖMMERLING 76 AD - PVC дограма

kommerling

Кьомерлинк 76 АД

В последните няколко години, системата Кьомерлинг 76 АД бързо се превърна в основната система на Профайн-Кьомерлинг в новата пазарна обстановка. Системата е с отлични термоизолационни показатели  и с лекота отговаря на съвременните изисквания към дограмата изобщо, както за топлоизолация, така и за статика.

Двойнo уплътнena система с 76 мм дълбочина на вграждане.

Новата тенденция двойно уплътнена система KÖMMERLING 76 е значителна новост при прозоречните системи и заради това е изключително конкурентна.
Освен изключителни изолационни стойности, изчистени линии на профила и подобрени статични характеристики, тя също притежава технически характеристики, които преди това са били постигнати само от системи със значително по-големи монтажни дълбочини.
В допълнение, KÖMMERLING 76 разполага с т.нар подобрителни технологии, които предлагат широка гама от индивидуална свобода на проектиране, например: цветови вариации, композитни алуминиеви системи, вентилационни решения, изолационни и свързващи съоръжения.

kommerling

Като водещ доставчик на профили за входни врати, прозорци и слънцезащита марката KÖMMERLING е синоним за висококачествени и икономически издържани системни решения с единен произход.

KÖMMERLING предлага множество прозоречни системи, които със своето многообразие от видими височини и дълбочини на вграждане на крилото и касата, с разнообразните си кострукции с подвижен и стационарен делител, декоративни или делящи стъклото шпроси могат да изпълнят всякакви прозоречни фантазии. Вътрешни подпрозоречни дъски, функционални ролетни щори и кепенци, ПВЦ плоскости за строителството (напр. панели за входни врати), системи за фасадна облицовка и изграждане на балкони допълват асортимента.